Si has arribat fins aquí...



Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

30/8/10

Dies al Sol

I tal com us deia el passat divendres, avui presento el meu últim projecte "Dies al Sol", que també serà el meu àlbum de vacances.

Realitzat en un petit format, 15x15 cm. És un projecte pensat per a algunes fotos especials de les nostres vacances, poder perquè les vacances són per descansar i no per fer fotos, i per això no en tenim moltes, sinó que més aviat el que tenim són imatges de moments per recordar, moments simpàtics, moments senzills i simples i bonics.

També és un projecte que permet incloure un petit diari, les nostres històries quotidianes en un entorn sense presses, ni horaris, ni neguits, els nostres records i les nostres sensacions.

I tot ell realitzat amb una bonica col.lecció de papers decorats, Play Date de Jenni Bowlin, i alguns divertits accessoris. Enquadernat amb unes anelles grans per posar molts fulls si és necessari.

I un nou kit d'etiquetes M de Mini, algunes amb base de cartró i altres impreses amb paper inkjet gruixut.
Tal como informava en dies anteriors el programa de Tallers d' Scrapbook a Sabadell és el següent :
16/9. Dijous de 16.00 a 20.00h. Taller "Dies al Sol", àlbum de vacances.
17/9. Divendres de 16.00 a 20.00h. Taller d'Iniciació "Llibre d'Scrapbook".
18/9. Dissabte de 10.00 a 14.00h. Taller "Descobrir Món", àlbum de viatge.
25/9. Dissabte de 10.00 a 14.00h. Taller "Dies al Sol", àlbum de vacances.
2/10. Dissabte de 10.00 a 14.00h. Taller "Dies al Sol", àlbum de vacances.
El preu de qualsevol dels tallers és de 45 euros, i és necessària reserva prèvia de 20 euros a través de la Botiga on Line, o venint al Taller (de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00h.).
És necessari portar unes tisores, regle i cúter petit o x-acto per la realització dels projectes. Els altres materials estan inclosos en el preu.
En cas de no assistència la reserva no es retorna però es pot utilitzar per un altre dia.
I sí, aquestes són les últimes incorporacions a la botiga M de Mini :

En primer lloc un kit de 5 etiquetes Dies al Sol, tres amb base de cartró, amb expressions relacionades amb el sol, i dues més impreses amb paper gruixut, i amb espai per journaling. Totes elles amb colors vius, i amb texts en català.


I en segon lloc aquest kit de fulls de Diari de Dies al Sol, un total de 10 fulls de 15x15 cm. impresos a doble cara, amb forats i cantons rodons.

1 comentario:

Anónimo dijo...

M'agrada!!!
Quina llàstima que les dates del curs no em coordinin amb el calendari familiar... ja e sap venir de Menorca és complicat!!!