Si has arribat fins aquí...



Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

2/7/10

Descobrir Món

Descobrir Món és la nova proposta de Taller d'Scrapbook a Sabadell.
És un àlbum de viatges, no només un àlbum de fotos, un espai per recollir el record dels llocs visitats i una mica d'informació de cada punt, per guardar algun petit diari, i per les fotos divertides i testimonials. Tot realitzat amb la col.lecció de papers On Holiday de Girls'Paperie, i també els seus segells, i decoracions més divertides, i fins i tot un abecedari adhesiu de Making Memories, de la seva última col.lecció Panorama, acabada de sortir a les botigues d'EEUU.


I com no !!... també amb un joc d'etiquetes dissenyat especialment pel projecte, i inspirada en el kit de M de Mini "Anem".

Amb tinta de distres per tot arreu, per fer més especial l'acabat de tot l'àlbum.


I amb algun detall divertit, a l'última moda de l'scrapbook.
I el millor de tot, descobrir una nova manera de fer un àlbum de viatges, descobrir un món diferent amb l'Scrapbook, en definitiva : Descobrir Món.
I el més important de tot :

Dates :
Dissabte 10/7. De 10.00-14.00 h.
Dijous 15/7. De 16.00-20.00 h.
Dissabte 24/7. De 10.00-14.00 h.
Possibilitat de fer-ho en altres dates, matí o tarda amb grups de mínim dues persones.
Si no hi ha un mínim de dues persones apuntades per un horari el taller no es fa. En aquest cas es retorna la reserva, sinó es vol canviar de data.

Preu : 45 euros.
Es necessari reserva prèvia de 20 euros, que es pot fer aquí. En cas de no poder assistir es guarda la reserva per un altre dia.

Material necessari :
Moltes ganes de treballar i tisores, regla metàlica i un cútter petit o x-acto.
Res mes.

1 comentario:

MenchuyNoemí dijo...

Hola! M´encanta l´album de viatge, es una monadita. Ja pots comptar amb mi. Bss