Si has arribat fins aquí...Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, tinc una Botiga on-line, on ofereixo els meus dissenys d'etiquetes adhesives per fer scrapbook en català.... i per altres coses maques.
Malgrat que m'agradaria, actualment no tinc botiga física, i tampoc faig tallers.
Això sí, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

30/6/10

Taller permanent

Avui us presento una nova opció de Taller d'Scrapbook : el Taller Permanent.

El Taller permanent és una opció que aniré oferint amb diferents propostes, i que ara començo amb els Detalls de Bateig. Més endavant les propostes s'aniran ampliant, segons demanda o segons el moment de l'any.

Taller Permanent de Detalls de Bateig :
Taller pensat per a fer els detalls que es regalen en un bateig, aixó sí, fets amb materials, eines i tècniques d'scrapbook. El resultat és un detall molt diferent a tot el que s'acostuma a fer.
Hi han varis models per triar. Tries el que més t'encaixa i et preparo i tallo els materials necessaris per que tu realitzis els detalls. Pots venir-los a fer al Taller Permanent, on tens lliure disposició de tintes, segells, eines..., en horaris molt àmplis, però també acabar-los a casa teva.


Demana més informació a mdemini@gmail.com
O per telèfon al 93.717.46.61 o 629.74.11.92

També pots venir a veure les mostres al Taller d'Scrapbook
Avda. 11 de Setembre, 153

No hay comentarios: