Si has arribat fins aquí...



Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

28/6/10

Propers Tallers d'Scrapbook a Sabadell

Aquest proper dissabte 3/7 realitzaré un nou taller de Llibre d'Alegria i Festa, un bonic àlbum de cel.lebració de mida A4 on podeu utilitzar un bon nombre de les noves tintes de Distress de Tim Holtz, així com els seus fabulosos troquels per tallar formes. No us el perdeu.

El preu del taller és de 45 euros i podeu fer la vostra reserva aquí, escollint el dia corresponent del desplegable.

I per aquelles persones que desitgen tenir una llibreta d'scrapbook, amb mostres de materials i productes diferents, torno a fer també la meva versió de Taller d' Iniciació, amb una mica de tot, per començar-li a agafar gust a l'scrapbook i després no parar.

El taller es realitzará el dimecres 7/7 a les 16.00 h. El preu és de 45 euros i podeu fer la vostra reserva aquí, escollint el dia corresponent del desplegable.

I no s'acaba aquí. Tot i ser el mes de juliol un mes calurós i complicat per vacances, nens a casa, caps de setmana que marxem... us proposaré en els propers dies un Àlbum de Viatges, que sempre va bé, per algun viatge futur i també per algun viatge passat que volguem guardar d'una manera especial.

I pot ser tant especial com ho són els papers de la col.lecció On Holiday de Girls' Paperie by Margie. Una col.leció plena de colors, alegre i lluminosa, molt adequada per les nostres aventures viatgeres i les històries que les acompanyen.

Aquí en teniu una mostra d'algun dels papers que utilitzarem :

I no podien faltar les bandaretes que estan presents en tots els papers de les millors col.leccions d'aquesta primavera-estiu.

Colors blaus, vermells i també marrons i beige per donar un toc més vintage.
Oblida't dels àlbums de viatge digitals i fes un recull de fotos absolutament diferent.

No hay comentarios: