Si has arribat fins aquí...



Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

6/7/10

I tu, fas Scrapbook ??

El Taller d' Scrapbook de Sabadell obre les portes a una altra opció de taller. Tallers per nens i nenes a partir de 10 anys, i també per a totes aquelles, o aquells, que volgueu passar una estoneta divertida montant un mini-àlbum amb materials i eines d'scrapbook.

És una opció ben simple : My Little Yellow Bicycle comercialitza uns kits especials per mini-àlbums, amb tots els materials necessaris per a la seva realització. Pots decorar-los finalment al teu gust i després omplir-los de fotos.

Tens tres models diferents per escollir, dos de la col.lecció Boardwalk , estiuenca, fresca i plena de colors, i un de la col.lecció Pack your Bags, viatgera i una mica vintage i plena dels clàssics icones de viatges.


Es pot triar el projecte que es vulgui, dels tres disponibles.

Preu del taller, tot inclòs : 15 euros.
Dates i horaris :
A partir del Divendres 9/7 (inclòs) : Dilluns, dimecres i divendres a les 18.00 h. . Dimarts i Dijous a les 11.00 h.
Aquest horari es mantindrà fins el Dimarts 27/7 al matí.
Duració aproximada de 1 a 2 hores.
No cal pagar reserva prèvia però si cal avisar encara que sigui un dia abans.

I perquè en veieu més detalls aquí teniu algunes fotos. Aquests són els Envelope Album, és a dir els Àlbums de sobres. El kit porta tot el material per fer un mini-àlbum amb sobres que s'han d'acabar de montar i decorar, i unes targetes que poden anar dins els sobres o a fora, per apuntar-hi coses i enganxar-hi fotos. També es folren les tapes, que són de cartró, i es fan tots els forats necessaris pels ullets i anells.

També s'acaba decorant amb pintura acrílica, tinta de distress i diferents tipus de segells

I aquest és un model de mini que està fet amb un kit del tipus Paper Tablet i que ve a ser un bloc de 24 papers, tots coordinats i a doble cara, i alguns troquelats amb formes, juntament amb 49 d'adhesius per decorar. En aquest cas no s'utilitzen tots els papers, de manera que et queda material per projectes posteriors


I per acabar aquest projecte també troquelarem la paraula Vacances i enquadernarem amb espiral. Només caldrà que es posin les fotos.
Bé, i aquesta és la nova proposta perquè quasibé tots ja poguem fer scrapbook a Sabadell.
I si no tens temps de fer el taller però t'agraden els kits de mini-àlbum, també els pots adquirir a molt bon preu al Taller d'Scrapbook de Sabadell.

2 comentarios:

Irene dijo...

Feia temps que no et deixava cap comentari. Només dir que son molt xulos els 3 i que tots tenen eixe aire "a la Maica" jeje, que a mi m'encanta!
Un beset!

Marian dijo...

Menuda actividad tienes!!!!!
Me alegro que te vaya tan bien.
Los álbumes tienen muy buena pinta.
Quiero hacerte una visita, te avisaré.
Un abrazo.