Si has arribat fins aquí...



Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

20/6/10

Tallers d'aquesta setmana

Comença la setmana de Sant Joan, i una nova opció de realitzar un taller curt a Sabadell. Un petit mini per les fotos de Sant Joan.

Però també l'oportunitat de conèixer en poc temps una de les marques de més renom dins el mon de l'scrapbook americà, amb una marcada tendència vintage, amb materials que semblen trets de mercats d'antiguitats i papers d'scrapbook que fan que els nostres projectes siguin diferents. Jenni Bowlin ha marcat un pas endavant en la comercialització del producte d'scrapbook de tendència vintage, amb les seves targetes de bingo, tickets, botons de cartró i papers amb un marcat estil antic, però també de disseny.

I la seva última col.lecció, Play Date està disponible a Sabadell i també serà utilitzada en el Talleret del Mini de Sant Joan. Colors vius i estiuencs, ideals per una festa com aquesta.

Recordeu que podeu realitzar aquest taller en aquests dies i hores :
- Dimarts 22/6 de 18.00 a 20.00 h.
- Dimecres 23/6 de 11.00 a 13.00 h.

Preu : 30 euros. Només cal portar tisores i cútter petit o x-acto.



I també hi ha una nova data pel Taller del Llibre d'Alegria i Festa :

Dissabte 3/7. De 10.00 a 14.00 h.
Preu 45 euros. Cal portar tisores, cútter petit i regla metàlica.

Car reserva prèvia i la podeu fer aquí

No hay comentarios: