Si has arribat fins aquí...



Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

18/6/10

Taller-Decor

Aquesta setmana que acaba m'ha portat força feina, primer un encàrrec de fi de curs, pel tutor de la Berta, que podeu veure aquí. I després la preparació pels dos tallers d'aquesta setmana. No ho sembla però s'ha de preparar molt de material.

I després del taller d'ahir dijous, amb el Llibre d'Alegria i Festa, avui també he fet unes petites millores per poder estar més còmodes mentres fem els tallers.


He pensat que poder estaria bé tenir la bossa de material penjada, així no està per terra ni a la falda, ni sota la base de tall... Simplement agafem el material que es necessita a cada moment i la resta es queda a la bossa. Quan acabem el que estem fent, altra cop ho guardem.

Per evitar accidents amb esponges i tovalloletes he posat aquests recipients. A veure si així no es taquen ni es mullen les pàgines.

I per últim, un regalet de la Mercè, després del taller d'ahir. Fa molt bona olor !!!.
I aquestes són les millores pels Tallers d'Scrapbook a Sabadell. Ja aniré informant si són efectives.

2 comentarios:

Elisabeth dijo...

Quin gust!! Sembla una CROP americana de les de professionals :) Segur que us ho vareu passar genial!

Alícia dijo...

què ben preparat! i tot molt ben estudiat!!!