Si has arribat fins aquí...Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, tinc una Botiga on-line, on ofereixo els meus dissenys d'etiquetes adhesives per fer scrapbook en català.... i per altres coses maques.
Malgrat que m'agradaria, actualment no tinc botiga física, i tampoc faig tallers.
Això sí, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

28/11/10

Calendari 2011


Tal com havia anunciat, el proper Taller d'Scrapbook a Sabadell serà l' 11 de desembre a les 10.00 h. : el Taller de Calendari 2011.

Un projecte senzill de fer, però amb un contingut important. Tant si es fa per casa com si es fa per regalar, en gaudeixes durant tot un any.

Té un disseny que es repeteix per cada pàgina i mes, però al mateix temps té una decoració única i diferent a cada pàgina i per cada mes.

Per assistir al Taller de Calendari 2011 cal reserva prèvia de 20 euros. Donat que només hi ha 6 llocs disponibles les reserves només es podran fer a través d'aquí, amb pagament amb targeta de crèdit, i els llocs es reservaran per ordre de recepció del pagament.
El preu total del taller és de 45 euros, i cal portar tisores, cúter petit o x-acto i regle.
L'horari és de 10.00 a 14.00 h. aprox.

No hay comentarios: