Si has arribat fins aquí...



Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

4/10/10

Tallers d'Octubre

Avui és el dia de tornar a parlar dels nous Tallers d' Scrapbook a Sabadell. Comencem mes i també un nou projecte del que ja us vaig ensenyar una foto la setmana passada.
Diari Escolar :

Un mini-àlbum de 15x30 cm. amb una forma una mica diferent, amb tapes de cartró folrat, i 6 fulls interiors també folrats amb papers i cartolines, decorats amb elements coordinats de la marca Jenni Bowlin i altres cosetes, i amb unes fitxes M de Mini per escriure sobre els diferents temes del Diari Escolar.




Un bonic taller amb bonics materials, per un bonic projecte.
El Diari Escolar es realitzarà al Taller d'Scrapbook de Sabadell els següents dies :
21/10. Dijous de 16.00-20.00 h.
23/10. Dissabte de 10.00-14.00 h.
30/10. Dissabte de 10.00-14.00 h.

Opció d'escollir dia i hora per grups de més de dues persones.

Preu : 45,00 euros amb tot el material i eines incloses. Només cal portar : regle metàl.lic, tisores i cúter petit o x-acto. Cal fer reserva prèvia de 20 euros a través de la botiga on line, transferència bancària o en efectiu al Taller. El dia del taller es paga la diferència i si no es pot venir es guarda la reserva per un altre taller.


Però això no és tot. Per qui vol fer un Taller d'Iniciació aquesta setmana tinc altre cop programat el taller Llibre d'Scrapbook :
Un taller per introduir-te en l'us dels materials, eines, tintes, pintures, segells. Tot allò que es pot fer servir, en un sol projecte.


El Llibre d'Scrapbook es realitzarà al Taller d'Scrapbook de Sabadell :
8/10. Divendres de 16.00-20.00 h.

Preu del taller : 45,00 euros tot inclòs. Només cal portar regle metàl.lic, tisores i cúter o x-acto. Cal reserva prèvia de 20 euros com a molt tard el dia abans, i es pot fer aquí, per transferència o en efectiu.

I per acabar us presento :

Amb el Taller Dies al Sol :



El dia 16/10 m'escapo de Sabadell per a realitzar el Taller Dies al Sol a la botiga :

Momo Manualitats
c/ Josep Fàbrega i Pou, 32
17230 Palamós

Telef. 972 90 40 91


Contacteu amb Momo Vinyals per més informació.

No hay comentarios: