Si has arribat fins aquí...



Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

23/8/10

Ja és 23 d'agost


Scissors, originalmente cargada por raining rita.

I ja he tornat, amb moltes ganes de fer nous Tallers d'Scrapbook a Sabadell, repetir també el Taller d'iniciació : "Llibre d'Scrapbook", i el "Descobrir Món", l'àlbum de viatge. En els propers dies informaré de les novetats : un projecte especial pels records de les vacances "Dies al Sol", més productes MdeMini a la botiga on line, tutorials i consells, tot un món per fer scrapbook a Sabadell.

De moment pots anar organitzant el teu mes de Setembre amb les següents dates de tallers :

16/9. Taller Dies al Sol. Àlbum de vacances. De 16.00h. a 20.00h.
17/9. Taller iniciació Llibre d'Scrapbook. De 16.00h. a 20.00h.
18/9. Taller Descobrir Món. Àlbum de viatge. De 10.00h. a 14.00h.
25/9. Taller Dies al Sol. Àlbum de vacances. De 10.00h. a 14.00h.

I també ja pel mes d'Octubre :

2/10. Taller Dies al Sol. Àlbum de vacances. De 10.00h. a 14.00h.

Aviat tindràs més informació sobre preus i reserves, així com fotos de tots els projectes, i si encara no t'has subscrit pel meu newsletter, fes-ho i rebràs totes les novetats per e-mail, i així sabràs amb detall i puntualment tot el que es fa al Taller d'scrapbook de Sabadell. És ben fàcil : només cal que posis el teu nom i mail a les caselles del banner de subscripció que hi ha a la dreta.

1 comentario:

Bet dijo...

Hola Maica, bentornada!

M'agradaria venir a un dels cursos d'aquest setembre, però al d'iniciació no puc. Només puc els dissabtes. No he fet mai cap curs, però he fet cosetes "autodidacta"... suposo que me'n sortiré, si no és d'iniciació oi?
Moltes gràcies i espero veure'ns aviat.
Bet
Girona