Si has arribat fins aquí...



Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

27/7/10

Tot i més sobre Tallers d'Scrapbook a Sabadell

Degut a diverses peticions, M de Mini obre un servei de notificació a través de e-Mail de tots els programes de Tallers d'Scrapbook a Sabadell. Només has de subscriure't i rebràs informació puntual i detallada a la teva bústia d'e-mail sobre els tallers del mes, tallers permanents, tallers especials, mini-tallers per totes les edats, etc.





És molt fàcil : has d'escriure el teu Nom i Mail en els requadres del banner lateral dret i clicar a la casella GO. S'obrirà llavors una pantalla on es demanarà una confirmació de paraula, i posteriorment rebràs un mail amb un enllaç per acabar de confirmar. Aquest mail et durà a una web on no cal que facis res més. Si en qualsevol cas vols deixar de rebre informació només has de fer el mateix procés però sel.leccionant l'opció "Unsubscribe". Així de fàcil.

Subscriu-te ja i a finals d'agost començaràs a rebre informació sobre els Tallers d'Scrapbook a Sabadell : torna el projecte "Descobrir Món" i de nou el taller d'iniciació "Llibre d'Scrapbooking", i moltes més sorpreses de les que t'aniré informant sobre el seu contingut i les dates corresponents.

No hay comentarios: