Si has arribat fins aquí...



Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

1/11/10

Ja és Nadal

Sí, al Taller d'Scrapbook de Sabadell ja ha arribat el Nadal, i començo per les postals. I perquè ???

Doncs molt fàcil, al Taller d'Scrapbook pots aprendre a fer postals amb materials d'scrapbook, amb eines d'scrapbook, amb tècniques d'scrapbook i sobretot amb papers d'scrapbook. I després ja tens una feina feta : diferent, única, personal (mai n'hi ha dues d'iguals), especial, càlida... per felicitar els Nadals. I són d'Scrapbook.


El taller té una durada de 3 hores i es fan un total de 9 postals.

Tres es fan directament amb paper decorat, amb uns bonics papers de la col.lecció Noel de Making Memories.

I després hi han 3 sèries amb dues postals a cada una, de la mateixa mida, fetes totes elles amb cartolina blanca, i decorada posteriorment amb papers de la mateixa col.lecció i altres materials i eines.


El taller dura 3 hores, de les 10.00 a les 13.00 h. i com podeu veure s'utilitzen diferents materials, segells i tècniques.
La data del taller és el proper 13 de Novembre, únic dia, i amb 6 places màxim.
El preu és de 30 euros, i podeu fer reserva aquí.
Només cal portar tisores, cútter petit o x-acto i regle.
I demà us espero aquí mateix, ja que serà un nou Martes con Elena. Passa per aquí, admira el seu Mini d'Estiu, i fes-li saber que t'agrada.

No hay comentarios: