Si has arribat fins aquí...Si has arribat fins aquí...
Et diré que el meu nom és Maica i visc a Sabadell, tinc una Botiga on-line, on ofereixo els meus dissenys d'etiquetes adhesives per fer scrapbook en català.... i per altres coses maques.
Malgrat que m'agradaria, actualment no tinc botiga física, i tampoc faig tallers.
Això sí, faig scrapbook sempre que puc i desitjo que qualsevol cosa que puguis veure en aquest bloc o en el meu actual bloc, BertaiPolete, et serveixi d'inspiració.

20/9/10

Propers Tallers d'Scrapbook a Sabadell


Acabarem el mes de Setembre, i començarem Octubre amb el projecte "Dies al Sol", l'àlbum de vacances realitzat amb una bonica col.lecció de papers de Jenni Bowlin : Play Date, de la que en podeu veure mostres de dissenys aquí, aquí, aquí, aquí.
Cada projecte té el seu estil, però la combinació de colors dels papers i les decoracions que complementen fan que el resultat sempre sigui del tot agradable i fresc.

Així doncs preneu nota de les següents dates de tallers :
25/9. Dissabte de 10.00 a 14.00 h.
2/10. Dissabte de 10.00 a 14.00 h.

El preu és de 45 euros. Només cal portar tisores, cutter o x-acto i regle. Cal fer reserva aquí.
Recordeu que amb un mínim de dues persones també podeu fer el taller en un altre dia i hora.
I a partir d'avui :

Recordeu que MdeMini és bàsicament un Taller d'Scrapbook, i per això no segueix un horari comercial. Per la mateixa raó també puc estar disponible altres hores, només cal que truqueu al meu mòbil : 629.74.11.92 o al fix 93.717.46.61 i podem quedar pel que necessiteu.

No hay comentarios: